Persoonlijke service bij huur en verhuur

Verhuur in Eindhoven: Zorgeloos & Betrouwbaar

Sinds 2013 bemiddelt MyHousing in vraag naar- en aanbod van woningen tussen huurders en verhuurders. Wij bieden service op maat met een persoonlijke benadering en een transparante manier van werken.

  • Verhuur: MyHousing verhuurt 1000+ woningen voor diverse particuliere beleggers. De focus ligt hierbij op kamers, studio's en appartementen in en rondom Eindhoven. Ook zijn wij actief in steden als 's Hertogenbosch, Tilburg, Utrecht en Waalwijk. Onze huurders zijn voornamelijk expats, starters en (internationale) studenten. Klik hier voor meer informatie.

  • Beheer: MyHousing heeft 500+ woningen in beheer. Wij verzorgen hiervoor het totale financiële en technische beheer. Zo wordt de huur geïnd, technische mankementen verholpen en de volledige communicatie tussen huurder en verhuurder overgenomen. Daarnaast biedt MyHousing de mogelijkheid om diverse diensten af te nemen, zoals schoonmaak, internet, meubilering en energie. Klik hier voor meer informatie.

  • Aan- en verkoop van beleggingspanden: MyHousing is actief als aan- en verkoopmakelaar van beleggingspanden. Dankzij meer dan 10 jaar ervaring in vastgoedbeleggingen beschikken wij over een groot netwerk van beleggers en vastgoedpartners. Wij begeleiden het volledige verkooptraject van begin tot eind bij de aan- en verkoop van beleggingspanden. Klik hier voor meer informatie.

Geïnteresseerd in het verhuren van uw woning?


Referenties

Pandeigenaar

Raf Campagnolo

Altijd voorzien van helder inzicht in huurdergegevens, huuropbrengsten en contracten voor mijn panden.

Pandeigenaar

Edgar de Jong

Binnen een week vond ik een perfecte huurder voor mijn huis!

Pandeigenaar

Jacco Hagoort

Mijn studentenhuizen worden door MyHousing altijd verhuurd!

Huurder

Luna Wijlaers

Beantwoord snel elke vraag en komt zijn beloften na!

Over ons

MyHousing is een vastgoedbeheerbedrijf dat staat voor openheid, eerlijkheid en veel persoonlijke aandacht voor zijn klanten. Door de persoonlijke aandacht en een open en eerlijke wijze van zaken doen, streven wij een hogere servicegraad te bereiken dan gebruikelijk is binnen het vastgoedbeheer in en rondom Eindhoven. MyHousing biedt zijn diensten dan ook aan zoals de klant het wil: met uitstekende service, gebruiksgemak en met een juiste prijs-kwaliteit verhouding.

Malou van Loon

Operationeel Manager

Niels Panhuizen

Verhuurmakelaar

Fleur Schellekens

Verhuurmakelaar

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then