Zorgeloos vastgoedbeheer

Als belegger wil je je uiteraard geen zorgen hoeven te maken over de verhuur van jouw woning. 

Om pandeigenaren zoveel mogelijk te ontzorgen bied MyHousing diverse diensten aan. Zo kun je bij ons terecht voor enkel verhuurbemiddeling, technisch beheer, financieel beheer of een combinatie hiervan. 

Verhuurbemiddeling:
Dit contract wordt afgesloten wanneer je de bemiddelingstaken in het vinden en aannemen van een geschikte huurder wil uitbesteden. 

MyHousing gaat in dit geval op zoek naar een geschikte huurder, verzorgt bezichtigingen, opleveringen en verzorgt de bijbehorende documentatie (huurovereenkomsten, inspecties e.d.)  

Bij de verhuurbemiddeling kan, wanneer gewenst, ook een prijsindicatie voor de woning worden opgevraagd. Wij staan als MyHousing midden in de verhuurmarkt en hebben hierdoor veel ervaring om een marktconforme adviesprijs te kunnen bepalen voor de woning.
Daarbij denken we als extra service graag mee over verdere huurprijsopbouw (zoals bijvoorbeeld servicekosten, incl/excl verhuren en meubilering). 

Technisch beheer:
Wanneer je het technisch beheer wil uitbesteden aan MyHousing, nemen wij het contact met de huurder uit handen en worden alle eventuele defecten binnen de huurobjecten behandeld door ons. Naar aanleiding van een melding van een defect zal direct een externe specialist voor de desbetreffende klus naar het object worden gestuurd. MyHousing beschikt over een rijk bestand aan externe specialisten die voor elke klus kunnen worden ingezet. 

Financieel beheer:
Dit contract wordt afgesloten wanneer u de financiële bijkomstigheden van de verhuur van uw object uit handen genomen wil hebben. Zo worden onder andere de borgen en huurpenningen geïnd door MyHousing, kunnen huren maandelijks worden gefactureerd en huurverhogingen jaarlijks worden doorgevoerd.

Al de bovengenoemde punten zijn optioneel. Wanneer je een beheerovereenkomst aangaat, zal deze volledig op jouw wensen worden aangepast.

Aan- en verkoop van beleggingspanden: 
MyHousing is actief als aan- en verkoopmakelaar van beleggingspanden. Dankzij meer dan 10 jaar ervaring in vastgoedbeleggingen beschikken wij over een groot netwerk van beleggers en vastgoedpartners. Wij begeleiden het volledige verkooptraject van begin tot eind bij de aan- en verkoop van beleggingspanden.

Indien je meer informatie zou willen ontvangen of interesse heeft in een vrijblijvend gesprek over de diverse mogelijkheden, neem dan graag contact met ons op! 

Geïnteresseerd in het verhuren van uw woning?


a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then