Ontzorgen in verhuur en beheer

Als verhuurder wilt u zich geen zorgen maken over de verhuur van uw woning. Om u maximaal te ontzorgen bieden wij diverse diensten aan. U kunt bij ons terecht voor verhuurbemiddeling, technisch beheer, financieel beheer of een combinatie hiervan. 

Verhuurbemiddeling:

De ideale oplossing wanneer u wilt dat wij de juiste huurder voor uw woning vinden. We zoeken een geschikte huurder, plannen de bezichtigingen en opleveringen in en voeren ze uit. Daarnaast verzorgen we bijbehorende documentatie zoals huurovereenkomsten en inspectieformulieren.

Bij de verhuurbemiddeling kan, wanneer gewenst, ook een prijsindicatie voor de woning worden gegeven. Wij staan als bedrijf midden in de verhuurmarkt en kunnen op basis van onze ervaring een marktconforme adviesprijs bepalen voor de woning.

Als extra service denken we graag met u mee over verdere huurprijsopbouw zoals: servicekosten, incl./excl. verhuren en meubilering. 

Technisch beheer: 

Wanneer u het technisch beheer wilt uitbesteden, nemen wij het contact met de huurder uit handen en worden alle mogelijke defecten binnen de woningen door ons behandeld. Wanneer de huurder een defect meldt, sturen wij direct een specialist om het probleem te verhelpen.

We kunnen professioneel technisch beheer garanderen omdat we beschikken over een uitgebreid netwerk van externe specialisten.

Financieel beheer: 

De financiële taken van de verhuur van uw woning kunnen we ook uit handen nemen. We innen de borgen en huurpenningen, factureren de huren en voeren jaarlijks huurverhogingen door. 

Bovenstaande beheermogelijkheden zijn volledig te personaliseren.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op.

Geïnteresseerd in het verhuren van uw woning?


a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then