Heezerweg 145

Heezerweg 145, Eindhoven


Kamer
10m²
1 feb
1 room

Omschrijving

Te huur: Gemeubileerde kamer (±10m2) in woning met gedeelde voorzieningen Beschikbaar per: 1 februari 2022 Locatie: Binnen de ring en op 5 minuten fietsafstand tot de binnenstad van Eindhoven

De woning wordt gedeeld met 6 bewoners in totaal. De bewoners delen de keuken, de badkamer, het toilet en de tuin. De kamer is gemeubileerd met een kledingkast, bed inclusief matras, een bureau en bureaustoel. De kamer bevindt zich op de begane grond aan de achterzijde van het pand. De kamer grenst aan de gedeelde keuken (houd rekening met geluid) en heeft openslaande deuren naar de gedeelde tuin.

Gratis parkeren is mogelijk in de straat aan de voorzijde van het pand.

- De huurprijs bedraagt €375 per maand incl. GWE, internet, servicekosten en belastingen;
- De borg bedraagt één maand huur;
- De minimale huurperiode is 6 maanden.

Neem voor meer informatie of een bezichtiging contact met ons op via het contactformulier aan de rechterzijde van de advertentie of stuur een e-mail naar info@myhousing.nl.

Wij stellen het op prijs als je bij de aanvraag direct wat meer over jezelf vertelt (leeftijd, werk, studie, interesses etc.) Daarnaast willen we graag weten wat voor soort woning je zoekt (locatie, oppervlakte, prijsklasse etc.). Op deze manier kunnen wij beoordelen of de aangeboden woning aan je wensen voldoet.

Wij kijken uit naar je reactie!

Lees minderLees meer

Kenmerken

Borg €375
Gemeubileerd
Tuin
Oppervlakte 10m²
Aantal kamers 1
Parkeerplaats
Gestoffeerd
Lees minderLees meer

Geinteresseerd in deze woning?

We nemen (op werkdagen) binnen 24 uur contact met u op.


€375 p/m (incl)

Locatie

Heezerweg 145, Eindhoven

€375 p/m (incl)
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then