Maatregelen MyHousing n.a.v. Covid-19 virus

01-03-2020 | D. Kuil

Het Corona-virus (COVID-19) treft iedereen, ook ons en onze manier van werken. We nemen de maatregelen, zoals door de overheid ingevoerd, zeer serieus en doen er alles aan om onze activiteiten op een veilige, hygiënische en zorgvuldige manier voort te zetten.

Onze werknemers werken zoveel mogelijk vanuit huis en zijn alleen op kantoor aanwezig wanneer noodzakelijk. We proberen fysieke contactmomenten zoveel mogelijk te vermijden. Dit houdt in dat bezichtigingen mogelijk zijn, maar enkel via videobellen. 

Huurovereenkomsten worden online getekend in plaats van op kantoor en opleveringen vinden alleen nog plaats met maximaal 2 personen in totaal (uiteraard op gepaste afstand van elkaar). 

Vanwege de lagere bezettingsgraad op ons kantoor, hebben we onze werktijden aangepast van 09:00u tot 14:00u. Na 14:00u is bezoek aan ons kantoor niet meer mogelijk, wel zijn we iedere werkdag per mail bereikbaar tot 17:30u. 

We wensen iedereen sterkte en een goede gezondheid toe in deze tijden. We hopen dat iedereen er ongeschonden uitkomt en we snel terug kunnen gaan naar de normale gang van zaken. 

Stay safe!

Meer informatie nodig over dit onderwerp?


a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then