Nieuws

Verhuur project Mendelssohnlaan

- D. Kuil

De verhuur van de appartementen aan de Mendelssohnlaan 3 in Eindhoven is begonnen!

Lees meer

Voormalig Rabobank kantoor Waalwijk opgeleverd

- D. Kuil

Transformatie van het voormalig kantoor Rabobank naar 10 volledig zelfstandige studio’s; Door de Corona flinke vertraging opgelopen, maar éindelijk opgeleverd! Het complex bevindt zich aan de Grotestraat en deels aan het St. Jansplein, in hartje centrum Waalwijk.

Lees meer

Bouw 11 appartementen Aalsterweg gestart!

- D. Kuil

Eindelijk is de bouw dan toch écht gestart! 11 stadsappartementen gelegen aan de Aalsterweg, begin 2021 opgeleverd. Houd www.myhousing.nl in de gaten of stuur een mail naar info@myhousing.nl voor meer informatie.

Lees meer

Maatregelen MyHousing n.a.v. Covid-19 virus

- D. Kuil

Het Corona-virus (COVID-19) treft iedereen, ook ons en onze manier van werken. We nemen de maatregelen, zoals door de overheid ingevoerd, zeer serieus en doen er alles aan om onze activiteiten op een veilige, hygiënische en zorgvuldige manier voort te zetten.

Lees meer

Project Vleuterhuys binnenkort opgeleverd!

- D. Kuil

Gelegen nabij het centrum van Utrecht, in een prachtig monumentaal complex (voormalig schoolgebouw): Per direct beschikbaar, 35 hoogwaardig afgewerkte appartementen, welke ruimte bieden aan singles, koppels, expats en starters. Houd facebook.nl/vleuterhuys in de gaten of kijk op www.myhousing.nl voor meer informatie. Neem bij interesse graag contact op via info@myhousing.nl!

Lees meer
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then