info@myhousing.nl
+31 (0)40-8457374

Verhuren

Heeft u een koopwoning of beleggingsobject en overweegt u verhuur?

MyHousing verhuurt zowel gestoffeerde als gemeubileerde woonruimten aan bijvoorbeeld Expats, bedrijven die woonruimte zoeken voor hun werknemers en (inter-) nationale studenten. Deze woonruimten worden voor zowel korte als lange huurperioden aangeboden, afhankelijk van uw wensen als verhuurder.

Wat kunt u verwachten van MyHousing?

Een opnamegesprek

Voordat uw woning door ons zal worden aangeboden, komen wij graag bij u langs om kosteloos tijdens een persoonlijk gesprek kennis met elkaar te maken en uw mogelijkheden met betrekking tot de verhuur te bespreken. Tijdens dit gesprek zullen we u adviseren over de mogelijke huurprijs en over eventuele veranderingen die aangebracht moeten worden om een snelle verhuur te bevorderen. Daarnaast kunnen wij u tijdens het gesprek informeren over de wet- en regelgeving van het verhuren van woning, wanneer gewenst.

Het vinden van de juiste huurder

Wanneer u akkoord gaat tot de verhuur van uw woning via MyHousing zullen wij deze in ons aanbod opnemen. Hiervoor zal een verhuurderscontract worden opgesteld en vragen wij u een gewenst huurderprofiel in te vullen. Met behulp van dit huurderprofiel kunt u uw voorkeuren m.b.t. de door u gewenste huurder aan ons kenbaar maken. Wij kunnen aan de hand van dit huurderprofiel gericht adverteren en de meest geschikte huurder voor u vinden.

Na het maken van digitale foto’s zal de woning worden aangeboden op onze website en op diverse andere verhuur websites. Ook zal de woning worden aangeboden aan onze database van woningzoekenden en bedrijven.

Wanneer wij een geschikte kandidaat hebben gevonden zullen wij met hem de woning bezichtigen. Zodra de kandidaat besluit de woning te huren, stellen wij met hem een huurcontract op. Aan het begin van de huurperiode zal er ook een inspectierapport worden opgesteld van de woning.

Service tijdens huurperiode

Tijdens de huurperiode neemt MyHousing de rol van bemiddelaar tussen huurder en verhuurder (u) op zich. Wanneer er problemen plaatsvinden in de communicatie tussen u en uw huurder, zullen wij optreden als bemiddelaar en eventuele onduidelijkheden oplossen.

U kunt er ook voor kiezen het gehele contact met uw huurder door MyHousing over te laten nemen. Dit kan door een financieel of een technisch beheerscontract aan te gaan met MyHousing.

MyHousing biedt diverse beheerpakketten aan om haar klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Zo kan, naast het contact met de huurder, een financieel beheerscontract aangegaan worden. In dit geval zullen de financiële stromingen van borg en huren uit handen worden genomen. Ook kan er door u gekozen worden voor een technisch beheerscontract. In dit geval zullen wij, bij eventuele nodige reparaties en overige calamiteiten, de zorg op ons nemen.

 

 

 

Zoek je woning

Geldropseweg 84B
5611 SK Eindhoven
info@myhousing.nl
+31 (0)40-8457374

Onze klantencontact
E info@myhousing.nl
T:+31 (0)40-8457374

adres
Geldropseweg 84B
5611 SK Eindhoven
The Netherlands

colofon
ontwerp – Maarten Stal

disclaimer
Aan de inhoud van deze website is de grootst mogelijke zorg besteed. Alle informatie op deze website is nadrukkelijk ondervoorbehoud, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. © MyHousing 2013